Hotell Peking

Hitta inspiration till Hotell i Peking

Gästvänligheten och den stigande ekonomin i Peking sprider sig till stadens hotell, som är många och som sträcker sig från mycket vänliga, rena ungdomshostell till femstjärniga lyxboenden. Även om de flesta av de billiga hotellalternativen är belägna i stadens nyare områden längre bort från stadskärnan så finns det även gott om alternativ mitt i Peking, nära Himmelska Fridens torg och Förbjudna staden.

Sök Hotell Peking

 

Raffles Beijing Hotel

33 Chang’an Ave. East;
Detta är ett vackert, historiskt hotell beläget precis runt hörnet från Förbjudna staden och det erbjuder extrem lyx mitt i hjärtat av Peking. Här har Writer’s Bar gott om mysiga skrymslen där man kan njuta av cocktails, och rummen är utrustade med bekväma sängar, utsmyckade marmortrappor, dimljus och fantastisk service.

Bamboo Garden Hotel

No.24, Xiaoshiqiao, Jiugulou Street, Xicheng District;
Detta mysiga Pekinghotell ligger i gamla distriktet hutong (gränd), och ligger lämpligt placerat vid Houhaisjöns lummiga kust. Hotellet tycks härstamma från en svunnen era, med traditionell Mingdynastistil på möbler och interiör, unika kinesiska oktagonala fönster och lövrika bambuträd. Rummen här är traditionellt möblerade, har rundade dörrkarmar och priserna är rimliga utan att hotellet verkar billigt.

Haina Hostel

14-8, Dongzhi Men Nei Da Jie, Dong Cheng District;
Detta lilla vänliga inn fungerar som både hotell och hostell, med privatrum och sovsalar tillgängliga för rimliga priser. Hotellet är rent och personalen är serviceinriktade och pratar ganska bra engelska och rummen är små men välhållna. Hotellet ligger i nordöstra Peking nära distriktet Dongzhimen längs en sträcka med unika restauranger och nattlivsalternativ, mycket bekvämt placerat nära tunnelbanan.

Leo Hostel

52 Dazhalan St. West; Qianmen District;
Detta ljusa, bekväma hostell runt hörnet från Himmelska Fridens Torg är så centralt beläget och gästvänligt som en ryggsäcksresenär kan be om. Detta hostell ligger i ett historiskt siheyuan, eller gårdsplanshus, och hostellet har en fantastisk gammaldags atmosfär och det ligger in ett gammalt hutong (gränd) distrikt i Peking, där du precis utanför dörren hittar en charmig och välbefolkad shoppinggata med dussintals små butiker och matförsäljare.